В Україні стартував Всесвітній тиждень грошей

З 12 до 18 березня 2018 року в Україні проходитиме Всесвітній тиждень грошей. В Україні Global Money Week проходитиме вже вп’яте. Тема цьогорічних заходів – «Гроші мають значення», – Освіта.ua.
Долучитись до заходів можуть школярі, студенти вишів і професійно-технічних закладів, волонтери, педагоги та представники фінансових установ. Під час проекту вони дізнаються про правильне планування бюджету та фінансову безпеку, навчаться створювати пасивний дохід, розумно заощаджувати та вести бізнес.
Для того щоб інформація подавалась у доступній та цікавій формі, а також краще засвоювалася учасниками, організатори можуть використовувати будь-який з можливих форматів освітніх заходів в межах Global Money Week: тренінг-ігри (зокрема гра Cash-flow), інтерактивні заняття, флешмоби, вікторини, екскурсії до музею грошей НБУ, фінансові дебати, розробка та презентація власних проектів тощо.
Участь у заходах Global Money Week не потребує попередньої реєстрації. Але для того щоб організатори змогли відзначити найактивніших учасників та нагородити їх призами, про перебіг акцій можна повідомляти на електронні адреси Нацбанку (arina.chernykova@bank.gov.ua), ІМЗО (2975027@ukr.net) або УБС (td@ubs.edu.ua).
Організатором програми є Національний Банк України, Інститут модернізації змісту освіти, Університет банківської справи, агентство США з міжнародного розвитку USAID, Фонд гарантування вкладів, а також Незалежна асоціація банків України.
Ознайомитись з дорожньою картою заходів, сценаріями та презентаціями конкурсів можна на сайтах організаторів: https://imzo.gov.ua/events/, https://www.bank.gov.ua та https://ww

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ