10 відсотків російських товарів на Львівщині

Частка російських товарів на ринку Львівщини становить близько 5-10%.
«Щодо статистичних даних, частка російських товарів на Львівщині падає з кожним місяцем і падає катастрофічно. Я думаю, вона коливається на рівні 5-10%», – повідомив голова Львівської облради Олександр Ганущин.
Голова Львівської ОДА вважає, що «питання бойкоту російських товарів – справа кожного мешканця Львівщини».
«Ми повинні розуміти, що присутність російських товарів на території Львівщини – це справа кожного мешканця. Якщо жоден мешканець не буде купувати російські товари, не буде спокушатися на красиві російські обгортки, тоді жодна копійка не потрапить у бюджет Російської Федерації і жоден підприємець ніколи не привезе сюди російського товару», – зазначив О.Синютка.
Нагадаємо, Львівська облрада прийняла рішення щодо ситуації, яка скалалася навколо блокування тимчасово окупованих територій.
У рішенні є пункт з вимогою до керівництва держави «прийняти комплекс законодавчих та нормативних актів щодо припинення економічних відносин з тимчасово окупованими територіями, а також встановлення заборон на торгівлю товарами російського виробництва, аж до повного розриву торгово-економічних відносин з Російською Федерацією.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ