4 березня презентують міжнародний проєкт «Озеленення Планети»

У четвер, 4 березня, відбудеться презентація проєкту «Озеленення планети». Тут представлять головні локації для висадки дерев, як по Україні, так і на території Львівщини, а також відбудеться телеміст із представниками ініціативи з-за кордону – Польщі та Італії.

Так, о 13:00 год молодь Львова та організатори акції урочисто передадуть дерево у горщику в руки молоді. Ті вже між собою доставлять деревце до місця висадки на площі Соборній. Саме тут посадять перше дерево проєкту «Озеленення планети».

Далі о 14:00 го відбудеться зустріч зі студентською молоддю – спілкування на тему охорони навколишнього середовища, зокрема про дерева та їхню роль в екосистемі. А о 15:00 год організатори проведуть майстер-клас у дитячому будинку.

Також організатори ініціативи вручатимуть партнерам подяки за підтримку глобальної ініціативи по висадці дерев, що відбулась восени – 17 жовтня 2020 року.

А вже 20 березня відбудеться головна висадка 1 млн дерев одночасно по цілому світу. Львівщина також долучається до Всесвітнього екологічного проєкту, зокрема на території Львова та Львівської області головними локаціями висадки стануть: центр міста, колія вздовж Сихівського трамвая, вул. Богданівська, лікарня швидкої медичної допомоги, Личаківський, Франківський та Шевченківські райони.

Головні ініціатори – діловий клуб, який об’єднує лідерів українського бізнесу CEO Club Ukraine та Business Woman Club. Координатором акції на Львівщині є громадська організація «Добро.Дій» спільно з небайдужими громадськими активістами та волонтерами міста.

Місією ініціативи на наступні 3 роки є висадка 100 млн дерев по всій планеті й поширення цієї теми серед усіх верств населення. Змінити екосвідомість людей у всьому світі для шанобливого ставлення до природи.

Контактна особа для детальної інформації та акредитація на подію – керівник PR відділу «Озеленення планети» Віра Припасник – 063 479 47 96.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ