Актуальні конкурси на здобуття грантів

Пропонується низка конкурсів, де передбачено грантове фінансування проектів у різних сферах діяльності.
Посольство Норвегії:
Посольство Норвегії в Україні оголошує конкурс проектних заявок на отримання малих грантів. Розмір грантів становить від 500 000 до 1 000 000 норвезьких крон, проекти з меншим обсягом фінансування також приймаються.
Дедлайн – 14 березня 2018 року.
Детальніше – https://www.norway.no/en/ukraine/norway-ukraine/grands-and-projects/call-for-small-scale-grant-project-proposals-for-2018/
Британська рада:
Британська Рада відкриває конкурс пропозицій від експертів, які можуть запропонувати високий рівень досліджень та аналітичних матеріалів про роль освіти в забезпеченні безпеки, миру та стабільності в глобальному масштабі. Пропозиції мають подаватися в електронному вигляді англійською мовою.
Пропозиції приймаються від осіб, організацій, консорціумів та дослідницьких агенцій, які зацікавлені у дослідженнях в сфері освіти, конфліктів та миру, зокрема в міжнародній перспективі.
Дедлайн – 5 березня 2018 року.
Детальніше – https://www.britishcouncil.org/education/ihe/opportunities/call-research-proposals-education-peace-and-stability
Креативна Європа:
Відкрито прийом заявок на «Тренінги», Медіа, програма Креативна Європа. Доступний бюджет становить 7,5 млн. Євро. Заявники можуть подаватися на одну з запропонованих категорій.
Дедлайн – 26 квітня 2018 року.
Детальніше – https://eacea.ec.europa.eu/creative-europe/actions/media/training_en
Фонд The Barilla Center for Food & Nutrition (BCFN)
Фонд Барілла оголошує конкурс грантів для молодих науковців з усього світу BCFN Young Earth Solutions (YES) з метою покращення стійкості харчової системи.
Фонд приймає дослідницькі пропозиції щодо створення більш стійкої агропродовольчої системи (з точки зору екологічних, соціальних, медичних та/або економічних аспектів), які узгоджуються з дослідницькими проектами BCFN.
Метою конкурсу є пошук шляхів вирішення харчових проблем за допомогою інноваційних, практичних та багатопрофільних ідей.
Дедлайн – 14 червня 2018 року.
Детальніше – https://www.barillacfn.com/en/bcfnyes2018/
Фонд ЄЕЗ та Норвегія
Фонд ЄЕЗ та Норвегії надає гранти на розвиток регіональної співпраці. Грантове фінансування можуть отримати проекти з транскордонного співробітництва, а також міжнародні проекти, покликані дати відповіді на загальноєвропейські виклики.
Фонд у розмірі 34,5 млн. Євро підтримує співпрацю у формі обміну знаннями, обміну найкращою практикою та налагодження потенціалу в усіх пріоритетних секторах ЄЕЗ та Норвегії.
Гранти на 2014-2021 роки:
– Інновації, дослідження, освіта та конкурентоспроможність;
– Соціальна інтеграція, працевлаштування молоді та скорочення бідності;
– Навколишнє середовище, енергетика, зміна клімату та низьковуглецева економіка;
– Культура, громадянське суспільство, належне врядування та основні права і свободи;
– Юстиція та внутрішні справи.
Дедлайн – 1 липня 2018 року.
Детальніше – https://eeagrants.org/The-EEA-and-Norway-Grants-Fund-for-Regional-Cooperation
Якщо ви зацікавлені у тому, щоб подавати проектні заявки на оголошені конкурси вчасно, проекти мають бути написані заздалегідь, в рамках Стратегії розвитку вашої організації. У такому випадку вам не доведеться кожного разу писати проект за кілька днів до дедлайну: достатньо буде лише адаптувати його для подачі на оголошені конкурси.
Як грамотно писати проекти, шукати партнерів, управляти проектом на етапі реалізації і звітувати перед донором, ви дізнаєтеся на тренінгах «Написання проектів. Фонди ЄС», які відбудуться в березні у Києві і Львові.
Детальніше про тренінг – https://www.ceasc-bw.com/products/fondi-jes-9-10-bereznya-kijiv-16-17-bereznya-lviv/
Контакт:
Ольга Горкавчук (Рівне)
093 21 09 342
095 32 42 955
ceasc.net@gmail.com
Детальніше тут: http://m.ceasc-bw.com/products/aktualni-konkursi-na-zdobuttya-grantiv/

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ