Аудит земель сільськогосподарського призначення

У Львівської області триває аудит земель сільськогосподарського призначення. Про це розповіла директор департаменту агропромислового розвитку адміністрації Наталія Хмиз.
Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.
«Метою аудиту є забезпечення ефективного використання сільськогосподарських угідь шляхом проведення аналізу стану використання сільськогосподарських земель в розрізі сільських та селищних рад, – зазначила Наталія Хмиз. – Також завдяки аудиту ми виявляємо незадіяні землі у сільськогосподарському виробництві та ідентифікуємо неуспадковані земельні ділянки».
Районні робочі групи на місцях здійснюють польовий огляд земельних ділянок з фіксацією стану їх використання у електронній системі даних. Реєстр розпайованих ділянок та картографічні матеріали в розрізі землевласників сформують вже до 15 жовтня.
За словами Наталії Хмиз, аналіз аудиту приведе до норм законодавства використання земель сільськогосподарського призначення, дозволить ввести у сільськогосподарське виробництво не використовувані землі, а також провести аналіз посівних площ та культур.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ