Безробітних запрошують на Ярмарок кар’єри

16 травня 2017 року, об 11.00 год., на проспекті Свободи у місті Львові відбудеться масовий захід «Тебе шукає робота!» – 28 Ярмарок кар’єри.
Відвідувачі матимуть можливість віч-на-віч поспілкуватись з представниками майже 90 фірм і компаній, які задекларували понад 3 тисячі актуальних і перспективних вакансій для фахівців оборонної промисловості, енергетики, ІТ-сфери, галузі торгівлі, обслуговування, машинобудівної індустрії.
Роботу пропонуватимуть як гуманітаріям (економістам, менеджерам, маркетологам, адміністраторам), так і спеціалістам технічного профілю (інженерам, програмістам, механікам, а також спеціалістом швейної промисловості.
Відвідувачі зможуть пройти тестування щодо схильності до виконання тієї чи іншої роботи, отримати допомогу в написанні резюме та техніки ведення співбесіди з працедавцем, консультації з питань надання соціальних послуг клієнтам служби зайнятості, можливості організації власної справи.
У рамках заходу проводитимуть профорієнтаційну вікторину, а також майстер-класи з оформлення кондитерських виробів, карвінгу з овочів, плетіння косичок, манікюру, створення композицій з живих чи штучних квітів та інших компонентів, декоративного оздоблення елементів виробів та їхнього пакування, монтажу санітарно-технічних систем.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ