Благодійна акція «Писанка для мого Героя»

У п’ятницю, 12 квітня 2019 року, у Львові стартувала благодійна передвеликодня акція на підтримку українських бійців – «Писанка для мого Героя», організатором якої є ГО «ОФІС ІДЕЙ».

Цим проектом організатори хочуть нагадати українцям, що окрім політичного абсурду, пов’язаного з виборами президента, в Україні триває війна з Росією, на якій щодня українські воїни покладають власне життя, задля спокою та збереження мирного неба над нашими головами.

У порівнянні з 2014 роком, сьогодні українська армія значно краще оснащена технічно. З кожним днем потреба матеріальної допомоги, на щастя, зменшується. Натомість моральна підтримка – те, що потрібно завжди. Великодні писанки, підбадьорять українських військових та нагадають про рідну домівку, де чекають на їх повернення.

До проекту вже долучилось декілька шкіл Львова та Львівщини, зокрема Ліцей №46 імені В’ячеслава Чорновола, Ліцей імені Івана Пулюя, СШ №36 та СШ «Школа радості». В акції задіяні учні різних класів. Діти малюють писанки, а також вітальні листівки для наших захисників.

ГО «ОФІС ІДЕЙ» відправлятиме усі передвеликодні пакунки на фронт уже в кінці цього тижня, щоб воїни змогли отримати свої дарунки на сам Великдень.

Та долучитись до ініціативи ще не пізно і дуже просто. Всього-навсього потрібно намалювати свою писанку та, зв’язавшись з організаторами, передати її в офіс ГО «ОФІС ІДЕЙ. Така можливість буде доступна до 20 години цього четверга, 18 квітня.

Контактні дані організаторів:
Офіційна сторінка Facebook: https://www.facebook.com/officeofidea/
Головний організатор: 093 516 1130 (Михайло).

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ