Благодійний “Забіг Цінності” у Львові

У Львові проведуть благодійний напівмарафон – Забіг Цінності. Метою події є збір коштів для допомоги дітям із онкологічними захворюваннями. Про це повідомили організатори події.
«Забіг Цінності проводиться вже вдруге – минулого року на ньому було зібрано 6 тисяч гривень для дітей з онкологічними захворюваннями. Цього року очікувана кількість учасників 200 осіб, які випробують себе на дистанціях 5, 10 та 21 км. Забіг почнеться з акції «Кілометр Солідарності», під час якої усі бажаючі зможуть пробігти кілометр разом із людьми з особливими потребами. Маршрут пролягає через найзеленішу частину Львова – Стрийський парк. Благодійний внесок для всіх учасників – від 200 гривень (100 для студентів УКУ). На зібрані кошти ми закупимо обладнання – інфузорні стійки для крапельниці із сильнодіючою речовиною у Відділення гематології та інтенсивної хіміотерапії «Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр».
Подія відбудеться в суботу, 12 травня о 9:30 за адресою: вул. Козельницька, 2а, вхід в академічний корпус Українського католицького університету. Реєстрація на забіг тут:
https://docs.google.com/forms/d/18eKz5TJy2-jZHAhy8FYSUm2IjuDyG7dRHHGFwTPwF7s/viewform?edit_requested=true

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ