Блаженніший Святослав привітав українців зі святом Пасхи

«У цей світлий день празника Христового Воскресіння — Пасхи Господньої — дозвольте усіх вас сердечно привітати, де б ви не були — в Україні чи поза її межами, в сімейному колі, чи, можливо, далеко від рідної домівки. В це свято радіймо усі разом, бо Христос воскрес!» — звернувся до усіх вірян Блаженніший Святослав. Про це пише Департамент інформації УГКЦ.

«У цей день виникають абсолютно нові обставини для життя всесвіту, бо Ісус Христос переможно виходить із запечатаного гробу. Він встає як сонце правди, яке є джерелом життя і воскресіння, джерелом нашої надії. Він є світлом нашого життя, бо освітлює наш життєвий шлях», — додав Глава Церкви.

Предстоятель переконаний, що Господь дає силу і надію кожному з нас долати труднощі. «Якщо Христос воскрес, то все довкола нас отримує новий зміст. Адже якщо із запечатаного гробу, який був стережений військом та заваленим тяжким каменем, є вихід, тоді ми маємо надію. Син Божий сьогодні запрошує кожного з нас в момент воскресіння зустріти також і самого себе: нашу особисту життєву ситуацію, переосмислити труднощі та проблеми, а також ті смутки, які оточують нас. Бо саме при гробі воскреслого Христа сльози змінюються на радість, смуток — на надію. Нехай це свято стане святом зміни для кожного з нас, для кожного людського серця, а також святом надії для нашого багатостраждального українського народу», — підкреслив духовний лідер греко-католиків.

«Усім вам бажаю веселих великодніх свят, смачного пасхального яйця, радісних гаївок. Тішмося Воскресінням Христовим, бо він є нашим життям і воскресінням. Христос воскрес! Воістину воскрес!» — побажав усім вірянам Блаженніший Святослав.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ