Центральну ялинку Львова прикрасять у європейському стилі

Придбання головної ялинки Львова вже третій рік поспіль не коштуватиме місту жодної гривні. На встановлення та охорону новорічної красуні міськрада виділила 100 тисяч гривень. Ще 160 тисяч виділили на ялинку, яку встановлять у найбільшому спальному районі міста — Сихові. Про це повідомляє Укрінформ.

“Ялинку зрубали на території колишнього заводу “Кінескоп”. Там будуть облаштовувати громадський простір, а дерево не вписується у його концепцію”, – каже заступник міського голови з питань розвитку Андрій Москаленко.

Головна ялинка Львова має понад 15-метрів висоти. Вона пухнаста і розлога. Прикрасою для неї стануть сотні метрів електрогірлянд. Якщо у минулі роки гілля прикрашали гігантські кульки, виготовлені на Львівському склодзеркальному заводі, та знамениті яворівські дерев’яні забавки, то тепер ялинка набуде модного європейського вигляду.

Відкриють ялинку в день Святого Миколая – 19 грудня. Різдвяний ярмарок розпочнеться з 13 грудня й триватиме до 19 січня наступного року. Це буде уже десятий Різдвяний ярмарок, який проводять у Львові.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ