Через страшну трагедію в Україні оголошено день жалоби

У зв’язку із пожежею в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу, 8 грудня, в Україні оголошено день жалоби. Відомо про 10 жертв трагедії.

Указ про вшанування пам’яті загиблих підписав президент Володимир Зеленський.

Нагадаємо, пожежа у будівлі Одеського коледжу економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу сталася зранку 4 грудня. Займання виникло на 3 поверсі 6-поверхового навчального корпусу. Вогонь поширився на 2 тис. кв. м, спричинив обрушення конструкції, під завалами опинилися люди. Першою жертвою пожежі у коледжі стала студентка, яка вистрибнула з вікна. Решту тіл знаходили вже під завалами.

Пошукові роботи тривають.

Міський голова Одеси Геннадій Труханов припустив, що у будівлі не було опалення і пожежа могла статися у зв’язку з тим, що в коледжі користувалися електрообігрівачами.

За словами студентів, під час пожежі у коледжі не пролунало тривожних сигналів чи оголошень, багато учнів не відразу дізналися про займання.

У поліції Одеської області повідомили, що в кримінальному провадженні за фактом пожежі у коледжі готуються повідомлення про підозру двом особам.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ