Четверо боксерів Львівщини перемогли на молодіжному чемпіонаті України

Змагання присвятили бійцям Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

Цими днями у Чернівцях відбувся чемпіонат України з боксу серед молоді. Чимало нагород на змаганнях здобула збірна Львівщини.

«Наші боксерки здобули третє загальнокомандне місце. Чимало нагород виборола і чоловіча збірна. Загалом наші майстри вибороли 9 нагород і це – потужний результат, яким можна пишатися і який дає надію на те, що у перспективі Львівщина матиме широке представництво і на дорослих чемпіонатах», – зазначає керівник управління молоді та спорту Львівської ОВА Роман Хім’як.

У ваговій категорії 48 кг здобула золоту нагороду Соломія Линів з Борислава. Її тренують Ігор Нинич, Олег Бариляк і Іван Кіндерись. У категорії 71 кг володарем золотої медалі став Олег Гічва. Його наставники — Андрій Сальва та Ігор Нинич. Ольга Пилипчук стала чемпіонкою у ваговій категорії 75 кг. Її тренує Роман Джуман. Чемпіоном у категорії 80 кг став Олег Вітик, що тренується під наставництвом Юрія Вітика та Олега Комара.

Віцечемпіонкою стала Анастасія Олійник, що змагається в категорії 52 кг. Вона займається під керівництвом тренера Василя Шана. Срібло також виборов Нікіта Хохонь у категорії 92+ кг. Його наставники – Роман Джуман та Олександр Остапчук.

Бронзовими призерками стали Ангеліна Хавень та Вікторія Швед, у вагових категоріях 70 кг і 81 кг відповідно. Вони тренуються у Романа Стрічевського та Василя Шана.

А Едуард Гусєв здобув бронзу в категорії 92 кг, його тренують Роман Джуман та Олександр Остапчук.

Змагання присвятили бійцям Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

Нагадаємо, вже цієї неділі на Львівщині стартує головний чемпіонат України з боксу в категорії еліта. Змагання відбудуться у Палаці спорту «Галичина».

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ