Цього року ЗНО здаватиме рекордна кількість мешканців Львівщини

Понад 26 тисяч мешканців Львівщини цьогоріч зареєструвались на Зовнішнє незалежне оцінювання. З них 14 тисяч – цьогорічні випускники шкіл.

“ЗНО також здаватимуть випускники професійних технічних закладів. І понад 3 тисячі випускників шкіл попередніх років виявили бажання ще раз скласти тести. Тому й маємо таку велику кількість”, – пояснила на брифінгу очільниця Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Лариса Середяк.

Вона нагадала, що всі, хто зареєструвався на ЗНО, у день здачі мають мати при собі сертифікат.

“Є проблема в тому, що через карантин поки не всі навчальні заклади забрали ці сертифікати для своїх випускників”, – наголосила Середяк.

З собою потрібно взяти також запрошення-перепустку та оригінал паспорта. Крім того, випускники можуть мати з собою воду та дві чорні ручки на випадок, якщо одна перестане писати. Лариса Середяк наголосила, що вступники писатимуть ЗНО обов’язково в масці.

“Звертаюсь до батьків: подбайте, аби ці маски були зручні. Наприклад, математику писатимуть понад три години. Саморобні маски теж допускаються, головне, щоб у них було комфортно працювати”.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ