День Львова

Місто Лева – старовинне та прекрасне, з неймовірною історією та архітектурою цього року буде святкувати свій вже 763 день народження!

Традиційно львів’яни святкують день свого міста у першу суботу травня, у 2020 році вона припадає на 2 число.
Але, на жаль, через карантин традиційні заходи та події будуть перенесені на невизначений термін!

День міста Львів 2020 – це безліч подій, концертів, освітніх та розважальних заходів, які ніяк не вміщаються в один день! Саме тому, як і кожного року, весь Львів святкуватиме протягом всіх вихідних!

День міста Львів не може минути без справжнього святкового параду – у найкращих його традиціях! Тут крокуватиме безліч відомих особистостей та учасників різноманітних освітніх, громадських та інших організацій, акторів та музикантів, дитячих та дорослих колективів. І все це у супроводі великого талановитого оркестру! Ще тут можна буде помітити артистів на ходулях та лицарів. А може – когось ще, хто знає, чим здивує Львів цього року?

День Львова – це дійсно вагома для міста подія, саме тому програма на вихідних щоразу вкрай насичена. Відвідати усі події – навряд чи вдасться, проте обрати найцікавіші і весело провести День Львова 2020 – цілком можливо!

Ні для кого не секрет – львів’яни люблять і шанують традиції. Саме тому, щороку є безліч подій, котрі вже давно стали традиційними! Проте щоразу організатори додають щось нове і цікаве, щоб навіть тим, хто не пропустив святкувань ще жодного року, завжди було що побачити нового.

Важливо також згадати й те, що День міста Львова святкується далеко не лише у центральній частині міста – безліч подій відбувається і на Сихові, і на Левандівці – це такі райони Львова, а у аеропорту імені Данила Галицького зазвичай проводять флешмоб – запрошення на основні святкування.

У цей день буде особливо багато музики! Варто просто прогулятись центром і матимете можливість послухати безліч духовних оркестрів.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ