День Матері

02446721
Мама – перше слово. Мама – одна з найдорожчих у світі. Мама – людина, яка завжди буде у твоєму серці. Мама – жінка, з якою ти так часто сваришся, але вона завжди тебе пробачає. Мама – та, яка дала життя.
Вдячність мамі варто говорити кожен день, адже ніхто не вічний… Але є одна особлива дата – коли кожен повинен привітати свою маму.
День матері в Україні традиційно святкують у другу неділю травня. У світі відзначають День матері 13 травня. Вперше офіційним свято визнали ще у далекому 1910 році у штаті Вірджинія в Америці. День Матері в Україні почали святкувати ще в 1929 році. Через десять років заборона радянської влади відправила це свято у тривалу відпустку – до 1990-го. Саме тоді воно повернулося і набуває популярності.
Красу материнства возвеличували завжди – в піснях, картинах, музиці та скульптурі. Окрім пошани до матері в цей день постає й інше питання – велика місія, що лежить на жінці. А саме: стати матір’ю, народити здорове потомство, виховати і прожити вік у пошані та любові.
В цей день ми від усієї душі вітаємо дорогих мам з їх святом. Хай світлом і добром відгукуються в душах дітей ваші нескінченні турботи, терпіння, любов і відданість.
1398780672

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ