День працівників торгівлі

Життя будь-якої повноцінної держави не можливо уявити без хороших і розвинених торгових відносин. Професія “продавець” одна з найбільш поширених і повсюдно затребуваних професій у світі.

Підкреслюючи глибоке визнання і колосальну соціальну відповідальність перед працівниками торговельних організацій, а так само працючих з ними в тісній співпраці працівниками комунального господарства і побутового обслуговування, ще в 1966-му році було встановлено щорічне професійне свято, яке стало відзначатися в четверту неділю липня.

В Україні “День працівників торгівлі” святкується в останню неділю липня на підставі нового Указу Президента України від 5-го червня 1995 року за номером 427/95.

Зусиллями підприємців активно наповнюється державний бюджет. Більше ніж 3,5 мільйонів українців зайняті в торгівлі.

Після «гарячого» сезону продажів ті, хто знають, як купити дешевше і продати дорожче, для кого 5 чарівних букв SALE — не просто знижки, а робота без перерв і вихідних, люди, що вміють перетворити дешево і сердито на дорого і багато, приймають поздоровлення.

У 2019 році День працівників торгівлі (Колись і побутового обслуговування населення та житлово – комунального господарства) припадає на 28 липня.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ