День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення

Звичайний папір розкладається за 2 роки. Консервні банки – за 10 років. Викинуті батарейки – років за 100. Пластикові пляшки – за 200, а алюмінієві банки – за 500 років, але найдовше “живе” скло. Щоб воно “зникло” самостійно, потрібно близько 1000 років. Спасибі нашим двірникам! Вони справляються з цими питаннями в той час, коли багато хто з нас ще солодко спить.

В Україні, на підтримку професійних спілок і ініціативи працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення це свято закріплено відповідним Указом Президента України від 15 лютого 1994 року № 46/94, а також відповідно до редакції Указу Президента N 385/95 від 19 равня 1995 року і має назву «День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення». День його святкування встановлено у відповідності з попередньою датою, тобто на третю неділю березня.

У 2021 році День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення припадає на 21 березня.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ