День Шефа (День Боса)

16 жовтня 1958 року секретар американської компанії Farm Insurance Патриція Хароскі запропонувала відзначати нове свято, яке ми сьогодні знаємо як День Шефа або День Боса. Офіційно це свято затвердили у 1962 році в штаті Іллінойс, потім його почали святкувати в більшості штатів Америки.

Головна ідея свята полягає у виявленні вдячності працівників своєму начальнику за його чесність та справедливість. Ця ідея знайшла своїх прихильників у багатьох країнах світу: а Англії, Австралії, ПАР і т.д. Жителі цих країн 16 жовтня кажуть «спасибі» своїм босам, оскільки ті практично цілодобово займаються розвитком ввірених їм структур і, звичайно ж, піклуються про благополуччя підлеглих та приємну робочу атмосферу в офісі. Професія начальника — це посада, яка не знає вихідних. Ці люди іноді подовгу не бачать своїх рідних, оскільки присвячують своє життя роботі. День шефа — це привід згадати про те, що будь-який бос – це, перш за все, людина, яка має свої інтереси та прагнення.

Звичайно, в цей день, зазвичай, не проводять пишних святкувань, однак мила листівка або букет квітів завжди допоможуть покращити настрій начальнику і висловити йому вашу повагу.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ