День Збройних Сил України

6 грудня відзначається День Збройних Сил України. Це свято з’явилося завдяки відповідній постанові Верховної Ради, якою в 1993 році була відзначена річниця ухвалення закону «Про Збройні Сили України».

У цей день всі громадяни країни висловлюють свою повагу українським солдатам та офіцерам, які на сході України в важких нелюдських умовах боронять мирне життя українців від москальської орди. Також згадуються українські воїни-миротворці, які у складі багатьох місій ООН стоять на сторожі миру і порядку в зарубіжних країнах та своєю доблесною службою за кордоном створюють мужній образ українського солдата і сміливо виконують бойові завдання в гарячих точках по всьому світу.

Традиційно святкування розпочинається церемонією покладання квітів до могили невідомого солдата, божественною літургією за загиблими за волю України героями. Потім Президент та перші особи держави виголошують урочисті промови з привітаннями військовослужбовців. У військових частинах по всій країні проводяться урочисті збори та нагородження військових.

Ми також приєднуємось до привітань наших славних воїнів та бажаємо їм швидкого повернення до своїх родин з перемогою, а також міцного здоров’я, надійних тилів та кохання. Вітаємо зі святом!

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ