Держприкордонслужба посилить заходи безпеки на свята

У зв’язку з Великодніми та травневими святами Держприкордонслужба посилює заходи безпеки на державному кордоні та в контрольованих прикордонних районах.
Заходи з посилення проводяться з метою недопущення проникнення на територію нашої країни під виглядом мирних громадян терористів, диверсантів і провокаторів, а також перевезенню зброї, засобів терору та інших заборонених предметів через державний кордон України.
Для належної реалізації запланованих заходів вже організовано взаємодію з підрозділами Збройних сил України, Національної гвардії України, Службою безпеки України, Національної поліції України, Державною службою України з надзвичайних ситуацій та іншими правоохоронними органами.
Під час реалізації своїх повноважень прикордонники здійснюватимуть ретельну перевірку документів, осіб та транспортних засобів, в тому числі тих, які будуть пересуватися у контрольованих прикордонних районах.
Заходи безпеки будуть посилені і у пунктах пропуску через кордон. До несення служби будуть залучені резерви відомства, службові собаки та додаткові технічні засоби. За для своєчасного реагування на можливі зміни в обстановці у підрозділах цілодобово чергуватимуть ситуативні групи.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ