ДФС попереджає мешканців Львівщини про шахраїв, які представляються податківцями

ДФС Львівщини попереджає мешканців області про шахраїв, які видають себе за представників фіскальної служби, намагаючись заволодіти їхніми коштами.
«За наявною у органів фіскальної служби Львівщини інформацією продовжуються випадки вчинення з допомогою телефонного зв’язку шахрайських дій невідомими особами, які видають себе за працівників фіскальної служби, з метою протиправного заволодіння коштами суб’єктів господарської діяльності», – йдеться у повідомленні.
Водночас зазначається, що ГУ ДФС у Львівській області неодноразово інформувало про намагання шахраїв заволодіти коштами суб’єктів господарювання шляхом їх перерахування на вказані за телефоном розрахункові рахунки.
«Будьте пильні. У будь якому випадку переконайтесь, що Вам дійсно телефонує працівник фіскальної служби – попросіть його назватися, зателефонуйте на його робочий телефон. У жодному разі не сплачуйте кошти на запропонований Вам по телефону рахунок. Не сплачуйте кошти у бюджет поспіхом. З’ясуйте достовірність реквізитів рахунку на сайті ГУ ДФС у Львівській області (http://lv.sfs.gov.ua/byudjetni-rahunki/), або самостійно передзвоніть у відділ обліку платежів. Ви можете допомогти виявити шахраїв, фіксуючи такі злочинні дії та повідомляючи про такі факти правоохоронні органи та органи фіскальної служби», – наголошують у фіскальній службі.
Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ