Для візових центрів у Львові підготують окремий протокол роботи

Як повідомили у пресслужбі ЛМР, очільниця міського штабу із прийняття оперативних рішень в умовах загрози епідемії коронавірусної інфекції у Львові Галина Слічна провела онлайн-зустріч з представниками поліції, генеральних консульств та Міністерства зовнішніх справ стосовно напрацювання протоколу роботи візових центрів після їх відкриття.

“Ми маємо надзвичайно багато звернень від мешканців Львова і від консульств щодо відновлення роботи візових центрів. Ми це питання розглядали минулого тижня на міській комісії з питань ТЕБ і НС, проте позитивного рішення прийнято не було, адже немає чіткого рішення Міністерства зовнішніх справ і, відповідно, чіткого протоколу, як би такі центри мали працювати.

Пропоную сьогодні до кінця дня кожному з представництв напрацювати свої пропозиції, за яким саме протоколом мають працювати візові центри. Потрібно продумати, як в час коронавірусу організувати цю роботу. В нас є чіткі вимоги щодо відвідування будь-яких адміністративних будівель, але у кожної з них є своя специфіка. Відповідно нам потрібен окремий протокол відвідування візових центрів”, — наголосила Галина Слічна.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ