До кінця березня у Львові запрацює «вікно життя»

«Вікно життя» запрацює у Львівській міській дитячій клінічній лікарні на вулиці Орлика, 4. Там вже завершують будівельні роботи.
За словами головного лікаря Дмитра Квіта, таким діткам тут зможуть надати усю необхідну медичну допомогу, передає Львівська хвиля.
«Вони будуть вимагати на першому етапі їхнього перебування у лікувальному закладі ізоляції. У нас є можливості швидко обстежити цю дитину, визначитись, якщо будуть якісь відхилення», – розповів Дмитро Квіт.
Як пояснив депутат Львівської міської ради, ініціатор проекту Любомир Босаневич, гроші у міському бюджеті знайшлися і їх вистарчить на ще одне вікно життя.
«Перше це буде одне «вікно життя», а на майбутнє ми будемо думати, щоб запускати ще одне на Джорджа Вашингтона, у перинатальному центрі, якщо його відкриють врешті. Але спочатку треба одне відкрити, щоб показати, що вони працюють», – додав депутат.
Нагадаємо, попереднє «вікно життя» у Львові закрили, бо за словами міських чиновників, врятували лише п’ятеро немовлят за п’ять років.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ