До Львова приїдуть американські хірурги, щоб робити українцям безкоштовні операції

Із 20 до 24 березня у Львові перебуватимуть 8 хірургів зі США, які консультуватимуть дітей та дорослих. Частину пацієнтів прооперують. Охочих просять записуватись на прийоми.

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

Зокрема, до Львова приїдуть спеціалісти із пластичної та щелепно-лицевої хірургії, розщілин губи і піднебіння, нейрохірурги, отоларингологи, дерматологи, лікарі-урологи. Аби потрапити до них, достатньо заповнити форму реєстрації за посиланням: https://cutt.ly/s8Q2CyC.

Фахівці консультуватимуть людей із вродженими та набутими вадами, мінно-вибуховими травмами обличчя та післяопіковими дефектами. Частину пацієнтів після консультацій прооперують.

«Деякі спеціалісти нашим пацієнтам уже відомі. Зокрема, щелепно-лицевий хірург Стів Ортен та пластичний хірург Крейг Хобар, які у Львові уже не вперше. У вересні вони оперували діток у нашій лікарні святого Миколая. Черговим візитом, разом з командою, хірурги хочуть підкреслити свою підтримку Україні та поділитися багаторічним досвідом роботи у найкращих клініках США», – зазначають у Першому медичному об’єднанні Львова.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ