До Львова привезуть Чудотворну ікону Зарваницької Божої Матері

До львівського храму святих мучениць Віри, Надії і Любові та їх Матері Софії УГКЦ, що на вул. Віри, Надії, Любові, 10, привезли Чудотворну ікону Зарваницької Божої Матері. Від сьогодні мешканці зможуть помолитись біля цієї ікони. Про це повідомили у пре-службі Львівської міської ради.

Чудотворна ікона перебуватиме у цьому храмі до 2 червня 2019 року. Двері церкви упродовж цього часу будуть відчинені з 07.00 до 20.00 год.

«Ікона Зарваницької Божої Матері є чудотворною, біля неї молилися два Святіших Отці — Папа Римський Іван Павло ІІ, коли перебував в Україні, а у жовтні 2018 року — Святіший Отець Папа Франциск у Ватикані особисто благословив золоті корони для цієї ікони та помолився перед цим образом. Згадана ікона часто перебуває у різних греко-католицьких храмах. І всюди люди моляться перед нею та відбувається різна кількість чудес, зцілень, які навіть зафіксовані медиками. Тому вона подорожує зараз до нас на наше прохання. І будемо молитися у різних наміреннях, яких потребує кожна душа, кожна родина», — розповів парох храму святих мучениць Віри, Надії і Любові о. Андрій Корчагін.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ