Доброволець підпалив себе біля Міноборони

У Києві на пікеті під Міністерством оборони доброволець Сергій Ульянов вчинив самопідпал.
Два роки триває судова тяганина добровольця Сергія Ульянова. Він вимагає визнання рівних прав з учасниками бойових дій. На знак протесту під Міністерством оборони військовий дістав пляшку із запальною сумішшю і підпалив себе.

Чоловіка одразу ж повалили на землю та загасили полум’я, опіки обробили спеціальною речовиною.

Раніше під час інтерв’ю боєць Сергій Ульянов розповів, що тривалий час добровольці не могли поспілкуватись з представниками Міноборони, минулого року навіть голодували під стінами відомства. Вони вимагали, аби права усіх бійців, які воювали на фронті, були рівними за законом.

«Закінчилось все тим, що хлопців відправили як військовослужбовців на воєнно-лікарську комісію у госпіталь. Там нас списали за усіма старими болячками, у кого були контузії та інше. За цей час командуючий силами спеціальної операції Луньов нас перевів незрозумілими указами в особисте розпорядження і після проходження ВЛК, мене за один день вкотре вигнали», – сказав Ульянов.

За його словами, з ним не розрахувались та навмисно не видали потрібних документів. Хоча за процедурою це незаконно.

«Я залишився у повітрі, навіть не можу стати на військовий облік. Просто не можу далі жити і нормально працювати та розвиватись. Мого бойового побратима взагалі звільнили без його відома, він також не отримав жодних документів. А з приводу нашого командира, який вирішував моє питання, взагалі не смішно, адже його самого звільнили ще у 2016 році», – розповів боєць.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ