Додатковий інформаційний сервіс митниці Львівщини

Доповнили інтерактивну карту щодо інформації про підрозділи митного оформлення на Львівщині. Про це повідомляють у ГУ ДФС у Львівській області.

«Львівська митниця ДФС спільно з Львівською облдержадміністрацією доповнила інтерактивну карту щодо інформації про підрозділи митного оформлення. Відтепер за посиланням на ВМО «Скнилів» додатково надаватиметься інформація про попереднє декларування», – йдеться в повідомленні.

Громадяни, знаючи VIN-код автомобіля, можуть переглянути інформацію про номер попередньої декларації та дату її оформлення. Зазначено, що це зроблено для запобігання затримкам транспортних засобів у пунктах пропуску через державний кордон України та для зручності громадян, які планують здійснити їхнє оформлення.

«Згідно зі ст. 365 Митного кодексу України «подання попередньої митної декларації, доставка та пред’явлення цих товарів органу доходів і зборів, яким оформлена така попередня митна декларація, є обов’язковими». Тож у випадку, коли декларант або уповноважена ним особа, яка подала до оформлення ПД або ЕПД, не змогла завчасно проінформувати перевізника про номер і дату оформленої ПД, громадянин зможе самостійно її знайти», – зазначають у Львівській митниці.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ