Електронна черга для оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон

У зв’язку із підвищеним попитом на закордонні паспорти та обмеженими технічними можливостями оформлення документів місця у черзі до деяких підрозділів швидко резервуються громадянами.
Паспорт громадянина України для виїзду за кордон та паспорт громадянина України у формі картки також можна оформити у Центрах надання адміністративних послуг (ЦНАП), які оформлюють біометричні документи. ЦНАП мають власні системи запису до електронної черги і здійснити запис до цих черг на сайті Державної міграційної служби України неможливо.
Відповіді на найбільш поширені запитання щодо роботи сервісу «Електронна черга»: http://dmsu.gov.ua/services/online.html
Запис до електронної черги є індивідуальним, бронювання та передача запису до черги стороннім особам заборонені. Під час оформлення паспорта працівник міграційної служби перевіряє ідентифікатор (останні 4 цифри номера паспорта для онлайн-запису та прізвище і ініціали особи для талону, отриманого в терміналі). У разі виявлення розбіжностей цих даних запис до черги буде анульовано, пред’явникові буде запропоновано здійснити запис до електронної черги самостійно.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ