Із початку війни на Донбасі загинуло 292 воїни зі Львівщини

292 мешканці Львівщини загинули на Донбасі з початку воєнних дій. Про це сьогодні, 8 жовтня, під час апаратної наради повідомила директор департаменту соціального захисту населення Наталія Кузяк.

«292 особи зі Львівщини загинули, 177 осіб померли з різних причин вже після повернення з АТО. Всього за даними обліку 13 799 демобілізованих учасників АТО, серед них поранені – 587 осіб, з інвалідністю – 636. 218 осіб визнано добровольцями на місцевому рівні», – зазначила вона.

Також Наталія Кузяк повідомила, що за комунікацію з учасниками АТО закріплені 1142 працівники органів соцзахисту.

«Середня кількість осіб, з якими вони здійснюють комунікацію, – 12 осіб. Якщо говорити по районах, то найменше навантаження на одного працівника соцсфери має Перемишлянський: за одним працівником закріплено два учасники АТО. Звичайно, найбільша кількість у Львові, де за одним фахівцем – 78 учасників АТО», – зазначила вона.

Окрім цього директор департаменту соціального захисту населення зауважила, що цьогоріч 285 учасників АТО змогли скористатися програмою професійної адаптації: найбільшою популярністю користуються курси англійської мови та курси водіння.

Водночас вона розповіла, що у 2018 році 32 родини військовослужбовців отримали кошти на закупівлю житла: на це скерували майже 33 млн грн.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ