Кількість загиблих через удар по Краматорську зросла до 8, понад 50 людей поранені – ДСНС

У Держслужбі з надзвичайних ситуацій вранці 28 червня повідомили, що кількість загиблих у Краматорську на Донеччині через російський ракетний удар ввечері 27 червня зросла до восьми, поранених – до 56.

«Станом на 07:00 28 червня з-під завалів зруйнованої будівлі кафе деблоковано тіла 8 загиблих осіб (зокрема 3 дитини, дві – 2008 та 2011 р.н.). Постраждало 56 осіб (зокрема 1 дитина 2022 р.н.). Врятовано трьох людей», – йдеться в повідомленні.

За даними ДСНС, рятувальники проводиться розбір завалів зруйнованої будівлі та пошук людей, які, ймовірно, ще є під завалами.

російські війська у вівторок увечері завдали два ракетних удари по центру Краматорська і приватному сектору Біленького поблизу міста. Влада повідомила, що є жертви і постраждалі. Білий дім засудив росію за «жорстокі удари».

москва заперечує обстріли цивільного населення в Україні, попри наявність доказів і свідчень протилежного. ООН станом на 18 червня підтвердила загибель 9 083 і поранення 15 779 цивільних людей в Україні внаслідок повномасштабного вторгнення росії. В організації наголошують, що реальне число жертв є значно вищим.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ