Конкурс серед підприємців на отримання банківських кредитів

Департамент економічної політики Львівської облдержадміністрації у межах реалізації Програми підвищення конкурентоспроможності Львівської області поводить конкурс інвестиційних проектів, який триватиме до 1 липня.
Суб’єктам підприємницької діяльності, представникам малого бізнесу, які відповідають вимогам Господарського кодексу, з обласного бюджету відшкодовуватимуть частину відсоткової ставки за кредитами, отриманими в банках, що уклали генеральні угоди про співпрацю з департаментом економічної політики ЛОДА.
Претенденти на отримання відшкодування частини відсоткової ставки за кредитами повинні відповідати таким вимогам:
– здійснювати господарську діяльність неперервно не менше 24 місяців;
– здійснювати діяльність у межах тих видів діяльності згідно з КВЕД 2010, що підпадають під перелік усіх груп Розділу 16 «Оброблення деревини та виготовлення виробів з деревини та корка, крім меблів;
– виготовлення виробів із соломки та рослинних матеріалів для плетіння», Розділу 31 Групи 31.0 «Виробництво меблів» (крім класу 31.03 “Виробництво матраців») та усіх груп Розділу 10 «Виробництво харчових продуктів».
Максимальна сума кредиту, яку надаватимуть у банках суб’єктам підприємницької діяльності, становить 750 тис. грн терміном на три роки. Розмір часткового відшкодування відсоткової ставки становить 14% річних.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ