Козицький прокоментував ситуацію щодо УПЦ МП на Львівщині

Голова ЛОВА Максим Козицький відреагував на інформацію щодо так званого «московського патріархату.

«Бачу, що жителі Львівщини дедалі більше обурюються діями та заявами представників так званого «московського патріархату». Як очільник області хочу сказати з цього приводу кілька слів.
Перш за все, дякую краянам, які проявили громадянську свідомість і, поки наші захисники на фронті, відстояли проукраїнську позицію в тилу.
Також хочу відзначити позицію органів місцевого самоврядування – як міського, так обласного рівнів. Сьогодні озвучили чимало планів та намірів. Маю надію, що всі політичні сили доведуть на практиці свій патріотизм та ухвалять рішення, які дозволять в правовому полі припинити діяльність сил, котрі під маскою «релігійності» підтримують пропаганду окупанта.
В органів влади та місцевого самоврядування є весь набір необхідних юридичних інструментів і політична воля, а в суспільства – найвищий запит на ліквідацію осередку мocковськогo православ’я у Львові.
Все буде реалізовано – зі збереженням порядку, спокою та всіх матеріальних цінностей і храмів, якими до цього часу користувалися представники «москoвськогo патріарxaту», – написав Козицький.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ