Криваві бої на Донбасі: ЗСУ зазнали втрат

Минулої доби на Донбасі збройні формування Російської Федерації шість разів порушили режим припинення вогню – один військовослужбовець Об’єднаних сил загинув, ще один зазнав поранення

Про це повідомляє пресцентр Операції Об’єднаних сил, передає Depo.ua.

Противник обстріляв наші позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм, а також з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Три обстріли було зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід”, а саме:
– поблизу населеного пункту Новомихайлівка – з гранатометів різних систем та стрілецької зброї;
– поруч з Красногорівкою – зі станкового протитанкового гранатомета ворог здійснив шість пострілів;
– неподалік Старогнатівки – з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ” противник здійснив три обстріли наших позицій, а саме:
– двічі неподалік Новотошківського – зі 120-мм мінометів противник випустив по наших захисниках 30 мін, а також вів вогонь з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї;
– поруч з Оріховим – з міномету калібру 120 мм – три міни.

Вчора, 27 лютого, внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець Об’єднаних сил загинув та ще один зазнав поранення.

З початком цієї доби російські окупаційні війська з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї обстріляли захисників Водяного, що у районі відповідальності “Схід”. За поточну добу втрат немає.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ