Ліцей імені Героїв Крут оголосив набір юних патріотів

Ліцей імені Героїв Крут оголошує набір на 2017-2018 навчальний рік. Приймаються юнаки – громадяни України, віком 13-15 років, які закінчили 8, 9 класів, придатні за станом здоров’я навчатись у ліцеї і бажають стати офіцерами Збройних сил України та інших силових структур.
Ліцей забезпечує безкоштовне проживання та харчування.
У ліцеї учні поглиблено вивчають українську та іноземну мови, математику та фізику, посилено займаються фізкультурою, мають можливість займатися у спортивних секціях: боротьби, боксу, атлетичної гімнастики, акробатики, легкої атлетики, військового багатоборства та парашутного спорту. Навчально-матеріальна база ліцею – першокласно обладнані навчальні кабінети, зал хореографії, три комп’ютерних класи, кабінет професійної орієнтації, клуб на 500 місць, бібліотека, актовий зал, тир, затишно обладнані спальні приміщення, класи самопідготовки, спортзал, обладнаний тренажерами, ігровий зал та зал для боротьби. Є стадіон та спортивні майданчики.
Для вступу у ліцей необхідно подати до приймальної комісії особисто, або поштою до 10 червня наступні документи:
– особисту заяву на ім’я начальника ліцею;
– автобіографію;
– заяву від батьків (або осіб, що їх заміняють) про бажання їх сина вступити до ліцею, в якій вказано, що їх син погоджується після закінчення ліцею бути скерованим для подальшого навчання, відповідно до рознарядки, у вищі військові навчальні заклади.
Крім того, кандидати проходять перевірку рівня іноземної мови (англійської або німецької), медичний огляд і професійно-психологічне обстеження. Кандидати, які отримали свідоцтво про базову середню освіту з відзнакою, складають тільки один іспит – математику. У разі отримання оцінки «відмінно» вони звільняються від подальшого складання іспитів. Отримавши нижчий бал, складають іспити на загальних підставах.
Термін навчання у ліцеї – 3 роки – 9, 10 та 11 класи.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ