ЛОДА впорядкує облік квартирних черговиків з числа учасників АТО

Львівська обласна державна адміністрація впорядкує облік квартирної черги з числа учасників АТО.
З ініціативи голови фракції ВО «Свобода» у Львівській обласній раді Олега Панькевича комісія Львівської обласної ради з питань бюджету, соціально-економічного розвитку звернулася до обласної державної адміністрації щодо впорядкування квартирної черги учасників російсько-української війни, які претендують на отримання житла. Так вирішила комісія 15 серпня 2017 року під час розгляду проекту рішення міжфракційного об’єднання бійців АТО у Львівській обласній раді «Щодо інформації про забезпечення житлом учасників антитерористичної операції», повідомляє прес-служба Львівської обласної організації ВО «Свобода».
«Як з’ясувалося на засіданні бюджетної комісії, департамент соціального захисту населення не займається проблемою квартирної черги учасників війни. На сьогодні депутати не володіють інформацією, скільки осіб з числа тих, які брали участь в бойових діях, потребують поліпшення житлових умов або претендують на нове житло. Відповідно неможливо оцінити, яку кількість коштів з обласного та місцевого бюджетів можна залучити на розв’язання цієї проблеми», – наголосив голова фракції ВО «Свобода» Олег Панькевич.
Нагадаємо, що 26 червня 2017 року депутати Львівської обласної ради від ВО «Свобода», зокрема голова Міжфракційного об’єднання учасників російсько-української війни Михайло Нискогуз, члени об’єднання Андрій Чад, Михайло Ковалів подали до ради проект рішення щодо інформації про забезпечення житлом учасників війни. Вони, зокрема, запропонували збільшити на 600 тисяч гривень видатки на програму індивідуального будівництва для ветеранів.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ