Локдаун закінчиться 24 січня, проте карантин продовжать до 31 березня

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль заявив, що потреби продовжувати посилені карантинні заходи після 24 січня немає Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль.

Після закінчення локдауну Україна повернеться до обмежень “помаранчевої” зони, які діяли раніше. Як організувати роботу підприємства під час карантину.

“Зараз ми розриваємо той ланцюжок, який утворився з Нового року до Різдва. Якби ми не зробили цих зимових канікул, то в лютому вийшли б на критичні показники, які не дали б змогу нашій медичній системі справлятися. Але навіщо ризикувати життям і здоров’ям людей, якщо ми можемо в цей найбільш неактивний період у році зробити найм’якіший у Європі локдаун, для того, щоб збити хвилю, яка розпочинається, і в лютому не допускати великої кількості захворювань”, — повідомив Прем’єр в інтерв’ю агентству “Інтерфакс-Україна”.

Він додав, що для Уряду було важливо не допустити перевантаження медичної системи до отримання вакцини, яку очікують уже у лютому. Як проходять перевірки з праці під час карантину “З 8 до 24 січня у нас встановлено так званий карантин зимових канікул. Його ключова мета — обмеження мобільності населення. З 25-го ми перейдемо, ймовірно, до “помаранчевої” зони, яка діяла до запровадження цих правил”, — поянив Денис Шмигаль. Наразі влада не вбачає потреби продовжувати жорсткі карантинні заходи після 24 січня.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ