Лоукостер Wizz Air відкрив шість нових напрямів зі Львова

У Міжнародному аеропорту «Львів» імені Данила Галицького відкрили базу Wizz Air та 6 нових напрямів авіакомпанії. Офіційне відкриття відбулось сьогодні. Нові рейси стартуватимуть вже у липні.

Про це повідомляє Львівська ОДА.

“Львів та Львівщина є одним з найпопулярніших туристичних маршрутів не лише для українців, але й для громадян Європи. Лоукостер Wizz Air працює в Україні вже понад десять років і відкрив нову авіабазу та розширює маршрути. Сьогодні – це ще шість нових напрямів. Це справді є свідченням того, що наш регіон є інвестиційно привабливим, а Львівський міжнародний аеропорт імені Данила Галицького є комфортним партнером компанії. Поки що Євросоюз не відкриває кордони для українців через різну динаміку коронавірусного захворювання в Європі та в Україні. Але ми з оптимізмом дивимося у майбутнє. Бажаю працівникам авіакомпанії і всім пасажирам, які користуватимуться послугами, – м’якої посадки, а представникам аеропорту великого пасажиропотоку”, – зазначив очільник Львівщини.

Зазначимо, що частка туризму у формуванні ВВП країн ЄС становить майже 10%. Близько 7% відсотків жителів Львівської області працюють у туристичній та суміжній галузях. Для Львова цей показник є ще вищим – майже 20% жителів працюють у туристичній сфері.

Додамо, що авіаквитки можна забронювати на сайті авіакомпанії. А серед шести нових напрямів:

Львів — Гамбург (Німеччина) рейси по понеділках і п’ятницях із 3 липня;
Львів — Таллінн (Естонія) щовівторка, четверга і щосуботи з 2 липня;
Львів — Біллунн (Данія) щосереди та щонеділі з 1 липня;
Львів — Лісабон (Португалія) щосереди та щонеділі з 1 липня;
Львів — Щецин (Польща) щоп’ятниці та щопонеділка із 3 липня;
Львів — Будапешт (Угорщина) щосереди та щонеділі.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ