Львівщина перейматиме досвід у Данії в сфері енергетики

25 травня, представники Енергетичного Агентства Данії поділились досвідом з представниками Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження України та обласної державної адміністрації щодо енергетичного планування.
Спеціальний радник Енергетичного Агентства Данії Надім Ніваз виступив з презентацією «Стратегічне енергетичне планування на регіональному рівні в Данії», де окреслив схему стратегічного енергетичного планування на рівні муніціпалітетів в Данії та відзначив, що ініціатива на регіональному та місцевому рівні є ключовим фактором для реалізації цілей ефективного енергоспоживання.
Радник Агентства Патріція Ренот розповіла присутнім про методологію збору даних щодо енергоспоживання, їх аналіз, нанесення на карту та оптимізацію споживання енергоносіїв.
У ході зустрічі ознайомили присутніх з основними напрямки роботи департаменту у сфері розвитку альтернативної енергетики та енергозбереження, зокрема у житловому фонді та бюджетній сфері.
У результаті зустрічі данська сторона задекларувала свою готовність до співпраці з обласною державною адміністрацією у сфері підвищення енергоефективності.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ