Львівщина прощається з Любомирою Мандзій…

Львівщина прощається з Любомирою Мандзій.
У неділю 28 листопада о 19 годині у храмі Вознесіння Господнього у Львові відбувя чин парастасу та прощання з заступницею міністра освіти і науки України та колишньою директоркою департаменту освіти й науки Львівської обласної державної адміністрації Любомирою Мандзій.
Викладачка, кандидатка політичних наук пішла з життя на 48 році, внаслідок важкої онкологічної недуги.
Нагадаємо, Любомира Мандзій з 25 березня до 25 червня 2020 року тимчасово виконувала обов’язки міністра освіти і науки України.
За значний внесок у державне будівництво, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток України, вагомі трудові здобутки та високий професіоналізм 2020 року Любомира Степанівна отримала державну нагороду України «Орден княгині Ольги III ступеня».
«Останні півтора року Любомира боролася з важкою хворобою, вона трималася до останнього. Ми завжди будемо пам’ятати Любомиру як кохану дружину, найкращу маму, улюблену сестру, турботливу доньку, справедливу викладачку та менеджерку», – повідомили родичі Любомири.
Божественна літургія та чин похорону розпочнуться в понеділок 29 листопада 2021 р. о 10.00 у храмі Вознесіння Господнього за адресою: м. Львів, вул. Любінська, 111, перехрестя вул. Виговського і вул. Любінської.
Висловлюємо співчуття і скорботу родині Любомири Мандзій.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ