Львівщина вшосте долучиться до Всесвітнього дня прибирання

У суботу, 18 вересня, відбудеться Всесвітній день прибирання «World Cleanup Day». Понад 20 мільйонів активістів у 180 країн світу вийдуть на вулиці, в парки та сквери, аби зробити своє містечко та країну чистішою. До акції долучаться усі регіони України, зокрема й Львівщина. У нашій області Всесвітній день прибирання розпочнеться о 10.00.

Долучитись до акції можуть комерційні та некомерційні організації, компанії та державні установи, співробітники яких приєднуються до акції на рівні корпоративної соціальної відповідальності, засоби масової інформації, зірки, лідери громадської думки та усі охочі.

До акції Україна долучається вже вшосте. У 2015 році до прибирання долучилося понад 500 000 учасників у 24 областях на 2832 локаціях. У 2017 році ГО “Let’s do it Ukraine” об’єднали понад мільйон учасників та 4760 локацій по всій території країни. У 2018 році до прибирання в Україні долучилася Президент Естонії – Керсти Кальюлайд.

В рамках акції також буде проведено всеукраїнський екологічний фестиваль «ЧистоФест», наймасштабніше прибирання країни, форуми, круглі столи та інші заходи. Координує проведення Всесвітнього дня прибирання в Україні громадська організація “Let’s do it, Ukraine” – учасник загальносвітового руху “Let’s Do It World”, що об’єднує понад 21 мільйон учасників в 180 країнах, які щорічно в обраний день виходять на прибирання.

Контактна особа – обласний координатор Всеукраїнського молодіжного руху «Let’s do it Ukraine» – Політицька Катерина, тел.: +38 (098) 814 75 57, e-mail: katepolik30@gmail.com.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ