Львівська облрада підтримала звернення проти гендерної ідеології

2 червня 2020 року на сесії Львівської обласної ради депутати підтримали звернення фракції ВО «Свобода» щодо неприпустимості впровадження гендерної ідеології в законодавство України. Йдеться про законодавчі зміни, які загрожують переслідуванням за релігійні погляди.

Про це інформує пресслужба Львівської обласної організації ВО «Свобода».

У зверненні до Верховної Ради України, Президента, Кабінету міністрів зазначено, що проєкт Закону № 3316 “Про внесення змін до Кримінального кодексу України (щодо протидії злочинам на ґрунті ненависті за ознаками сексуальної орієнтації та гендерної ідентичності)” є ще одним кроком до впровадження гендерної ідеології в українське законодавство.

«За нововведеннями приховують наступ на конституційні права громадян – право на свободу совісті та свободу висловлення поглядів. На практиці застосування нових норм в разі ухвалення закону може вилитися в кримінальне переслідування учасників акцій на захист традиційних сімейних цінностей та проти пропаганди гендерної ідеології.

Водночас під загрозою переслідування постануть священики, релігійні діячі, які сповідують святість традиційного шлюбу та вважають одностатеві стосунки неприродними й гріховними. Зрештою, християни та люди інших віровизнань можуть зазнати дискримінації через свої погляди», – зазначають депутати.
Вони вимагають відхилити вказаний законопроєкт як антиконституційний та дискримінаційний.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ