Львівська облрада виставила на продаж дитячий диспансер за 2 млн доларів

Львівська обласна рада виставила на продаж колишній дитячий психоневрологічний диспансер, що на вул. Драгоманова у Львові. Комплекс будівель загальною площею 1,7 тис. м2 оцінили у 2 млн дол. США.

Про це інформує zaxid.net.

Управління майном спільної власності Львівської обласної ради виставило на продаж дві будівлі колишнього дитячого психоневрологічного диспансеру, що розташовані неподалік центру Львова. Одна з будівель – це вілла Макаревича на вул. Драгоманова,58, де донедавна розміщувався стаціонар диспансеру. Це двоповерховий будинок, загальною площею 1076,3 м2. Разом із будинком на продаж виставили котельню, два гаражі та овочесховище. Друга будівля – це колишня поліклініка дитячого диспансеру площею 720,8м2, що розташована одразу біля вілли Макаревича, однак має офіційну адресу вул. Коцюбинського, 36.

Аукціон із продажу комплексу колишнього дитячого психоневрологічного диспансеру відбудеться 10 серпня на онлайн-платформі Prozorro.Продажі. Стартова ціна об’єкту – 56,5 млн грн або 2 млн дол. США.

Згідно з умовами аукціону, новий власник будівель повинен зберегти профіль їхньої діяльності, тобто облаштувати там заклад охорони здоров’я. Окрім того, переможець аукціону має укласти охоронний договір на будівлю-пам’ятку архітектури.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ