Львів’яни вибороли золото та срібло на змаганнях «Ігри Нескорених»

Львів’янин Віктор Легкодух сьогодні здобув золоту медаль зі штовхання ядра на міжнародних змаганнях ветеранів військовослужбовців «Ігри Нескорених», які проходять у нідерландській Гаазі.
«Віктор Легкодух знову підняв український стяг на п‘єдестал. На жоден інший результат Вітя і не був налаштований!», – повідомляють на сторінці національної збірної Invictus Games: Team Ukraine
Крім того, у фіналі «Ігор Нескорених» команда українських лучників, у складі якої львівські ветерани Дмитро Афанасьєв, та Сергій Калитюк, виборола срібну медаль.
«Ми залишаємося країною з найсильнішими лучниками серед націй Інвіктус», – повідомляють спортсмени.
Нагадаємо, на змагання до Нідерландів у складі національної збірної України вирушили четверо львівських ветеранів – Віктор Легкодух, Сергій Калитюк, Ігор Галушка та Дмитро Афанасьєв.
Свої перемоги львівські спортсмени присвятили загиблому тренеру, воїну Дмитру Сидоруку. Він також мав їхати на змагання, але загинув 6 квітня, захищаючи Україну від окупантів.
«Крім спортивних результатів ми приїхали в Гаагу на інформаційний фронт, донести до всього світу жахіття війни, які відбуваються в нашій країні, – наголосив Віктор Легкодух. Переможе Україна – переможе весь світ! Слава Україні!»
“Успіхи нашої команди на «Іграх Нескорених» – це переконливі спортивні досягнення, які демонструють світу стійкість, мужність і згуртованість українців в їхній боротьбі з ворогом” – зазначила вітаючи спортсменів у соцмережах голова Львівської обласної ради Ірина Гримак
«Ігри Нескорених» – це міжнародні спортивні змагання військовослужбовців і ветеранів, які отримали травми під час служби. Ігри є одним зі способів реабілітації поранених бійців.
Цього року ігри відбуваються з 16 по 22 квітня у Гаазі. Українська команда вже здобула два золота, дві срібні та дві бронзові нагороди.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ