Мешканців Львівщини запрошують на святковий концерт до 30-річчя Незалежності

За ініціативи голови Львівської ОДА Максима Козицького 24 серпня до 30-ї річниці Незалежності України у Львові проведуть великий святковий концерт. Про це повідомили у пресслужбі ЛОДА.

На сцені виступатимуть Аркадій Войтюк, NAVKA, PATSYKI Z FRANEKA, KALUSH, ALYONA ALYONA.

Захід відбудеться на площі біля Національної академії сухопутних військ України імені гетьмана Петра Сагайдачного, що на Стрийській.

Вхід – вільний. Долучитись до святкувань запрошують кожного. Початок о 18:00 год.

“Цьогоріч виповнюється 30 років з того часу, коли 24 серпня Верховна Рада проголосила незалежність. Тоді це рішення під парламентом вітали майже 50 тисяч людей. Дух демократичного піднесення панував і у Львові. На святкування ухвалення Акта про державну незалежність України наступного дня на вулиці міста вийшли сотні тисяч львів’ян. Наша область завжди відігравала вагому роль у здобутті української незалежності, була і продовжує залишатись осередком духовності, культури та національної ідентичності. І ювілейну річницю разом з усією Україною Львівщина відзначить масштабно. Запрошую відсвяткувати разом 30-річчя нашої Незалежності”, – зазначив голова Львівської ОДА Максим Козицький.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ