Мешканцям Львівщини приходитимуть SMS про зниклих дітей

На Львівщині сьогодні, 31 липня 2018 року, стартував спільний соціальний проект «Пошук дітей», започаткований Нацполіцією та телеком-оператором «Київстар».

Розсилка є безкоштовною і допомагатиме правоохоронцям використовувати можливості мобільної мережі для оперативного сповіщення в разі зникнення дітей. Проект «Пошук дітей» має допомогти швидше знаходити зниклих, адже до пошуку можуть долучатися значно більше небайдужих людей.

Власне SMS будуть містити інформацію про дитину, обставини її зникнення, посилання на Facebook-сторінку ГУ НП у Львівській області з більш детальною інформацією та фото, а також контакти, за якими можуть звертатися потенційні свідки. Повідомлення отримають абоненти, які знаходилися поруч із місцем зникнення дитини в радіусі від 1 до 3 км. Абоненти, які не хочуть отримувати такі SMS, можуть самостійно відключитися від розсилки.

Водночас правоохоронці наголошують, що нема значення скільки часу пройшло з моменту зникнення дитини, поліція відразу ж кинеться на пошуки.

«Зараз нема такого поняття як три доби, 3-5 годин, тощо. Як тільки-но надходить скарга про зникнення дитини, вона відразу реєструється і проводиться реагування», – наголосив начальник УОАЗОР поліції Львівщини полковник поліції Сергій Гривняк

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ