Міжнародний день астрології

Кожного року на день весняного рівнодення припадає Міжнародний день астрології. Це свято щорічно відзначається не тільки вченими, які займаються дослідженнями з астрології, а й простими любителями різних астрологічних прогнозів і теорій.

Щороку дата святкування змінюється в залежності від того, на який день припадає весняне рівнодення. У більшості випадків свято відзначається 20 або 21 березня, але іноді рівнодення випадає на 19 березня. Саме з весняного рівнодення починається астрологічний рік. Тоді в свої сили набирає знак Овна.

Дане свято відзначають люди, які вірять в дію зірок на зовнішній і внутрішній світ людини. Перші астрологи з’явилися на нашій планеті ще в глибоку давнину. Тоді ця наука тісно перепліталася з міфологією. За багато століть астрологія переживала як загальне визнання, так і глузування.

В сучасному світі до астрологів прислухаються все більше і більше людей. Це властиво навіть політикам і впливовим бізнесменам. Тому традиції астрології з кожним роком тільки міцнішають.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ