Міжнародний день без паперу

День без паперу — це відмінний привід поділитися досвідом у використанні безпаперових технологій і скорочення нераціонального витрату паперу.
“Навчимося раціонально використовувати папір!” — така основна теза міжнародної «безпаперовій» кампанії, яка проходить кожен четвертий четвер жовтня по всьому світу. В цей день провідні компанії з різних областей економіки об’єднуються для того, щоб поділитися особистим досвідом скорочення нераціонального витрату паперу і провести власні акції підтримки.
Мета Міжнародного дня без паперу (World Paper Free Day) — показати на реальних прикладах, як і за допомогою яких технологій кожна організація може внести свій вклад у збереження природних ресурсів.
Унікальність акції в тому, що вона приносить користь не тільки природі, але й бізнесу. Використання технологій електронного документообігу, оптимізація бізнес-процесів в компаніях дозволяють організаціям поступово скорочувати витрати на друк, зберігання і транспортування паперу.
Економія чи переробка тонни паперу дозволяє «врятувати» 17 дерев, 26000 літрів води, 3 кубічних метра землі, 240 літрів пального і 4000 кВт/год електрики.
завантаження
Однак тенденції світового споживання паперу говорять про те, що необхідні колективні заходи по залученню уваги до проблеми. За останні 20 років витрату паперу збільшився приблизно на 26%.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ