Міжнародний день сімейних грошових переказів

Політика деяких країн не дозволяє багатьом сім’ям мати достатній дохід в межах держави проживання. Бувають випадки, що для елементарного виживання сім’ї, коли існують істотні бар’єри для повноцінної міграції, жертвуючи собою хтось вирішує відправиться на заробітки в іншу країну. Зараз це, на жаль досить поширена практика.
Визнаючи зусилля трудящих-мігрантів, за ініціативи Міжнародного фонду сільськогосподарського розвитку (спеціалізованої установи ООН, що займається мобілізацією фінансових ресурсів з метою збільшення виробництва продовольства і поліпшення становища з харчуванням бідних груп населення в країнах, що розвиваються) – 16 червень 2015 року на відкритті п’ятого Глобального форуму по грошовим переказам і розвитку в Мілані за участю понад 400 політиків, вперше був відзначений Міжнародний день сімейних грошових переказів.
Міжнародний день сімейних грошових переказів, по ідеї його авторів, покликаний сприяти більш активній співпраці державного, приватного секторів та громадянського суспільства з метою забезпечення максимально ефективного використання фінансових ресурсів, які залучають трудові мігранти в країни, що розвиваються.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ