Міжнародний день скейтбордингу

21 червня вважається Міжнародним днем скейтбордингу. Представники цього виду спорту здобули своє свято не так давно. Це сталося, коли Міжнародна асоціація скейтбордерів спільно з найбільшими компаніями, які представляють цю індустрію, проголосила 21 червня днем всіх скейтбордерів.
Читайте більше тут: Новини Львівщини
Головний захід, присвячений цьому дню, звичайно, полягає в катанні на скейтах. Це відбувається повсюдно в усьому світі. Скейтбординг завойовує прихильників щорік все стрімкіше. З часів, коли був створений прототип сьогоднішнього скейтборду, цей вид спорту здобув повагу мільйонів людей. Вперше дошка для катання з’явилася в 1958 році в США. Вона була прямокутної форми, слабко нагадувала нові сучасні моделі. «Хвіст», який можна побачити на дошках зараз, придумав Річард Стівенсон. День скейтбордингу відзначають сьогодні саме на таких дошках із загнутим вгору краєм.
Особливою популярністю скейбордінг користується серед молоді. Тому це свято особливо дороге саме молодому поколінню, для якого це ще одна можливість зібратися й вразити інших людей своєю майстерністю в катанні на скейті.
Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ