Молодь Львівщини запрошують на літню школу «Разом до успіху»

Активну молодь Львівщини віком від 18 до 25 років запрошують взяти участь у молодіжній літній школі «Разом до успіху» та дізнатися більше про безпечну міграцію, протидію торгівлі людьми, культурне розмаїття, громадянську відповідальність та лідерство.

Участь можуть взяти як внутрішньо переміщені особи, які наразі проживають у нашій області, так і молодь з громад області. Організовують школу Представництво Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні – Агентство ООН з питань міграції за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Молодіжна літня школа «Разом до успіху» відбудеться з 5 по 8 липня у Львівській області. Усі витрати, пов’язані з проїздом, проживанням та харчуванням, покриваються організаторами. Також усі учасники й учасниці школи отримають брендовану продукцію з айдентикою школи та підтримку у реалізації власних інформаційних заходів після завершення школи.

«Разом до успіху» пропонує чотири дні інтерактивного навчання. Програма Школи включатиме тематичні модулі, під час яких учасники матимуть можливість обговорити з експертами питання перелічених вище проблем. Запрошені тренери працюватимуть над тим, щоб надихнути молодь, допомогти встановити нові партнерські контакти між молодими лідерами, інтегрувати лідерів з числа внутрішньо переміщених осіб у громади та сприяти взаємодії та культурному розмаїттю. До того, всі учасники школи зможуть отримати психологічну допомогу.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ